Працівниці установи доклалися до волонтерства для ЗСУ

Нещодавно від місцевої волонтерки поступив запит: жіночки-ґаздиньки, треба накрутити голубців для пересилання в передові підрозділи!

 

Наші колеги захищають нашу Україну від ворожої навали, деякі з них вже майже два роки стоять в строю бойових підрозділів. Тож, наші ґаздині взялися до роботи. Профспілка закупила продукти: капусту, м’ясний фарш, цибулю, домашнє сало та спеції.

Наші працівниці з натхненням взялися до роботи і через кілька годин 11 відер голубців були готові. До начинки наші працівниці додали тепло своїх сердець і щирі побажання швидкого повернення додому з перемогою.

Готові продукти передали волонтерці і незабаром вони, упаковані в термопаки, поїдуть до бойових підрозділів. Насправді голубці – лише частина передачі. Волонтери насамперед відправляють інші речі та засоби в допомогу воїнам, але домашня їжа – це знак поваги та підтримки наших хлопців.

Новини

Міжнародний круглий стіл «Еколого-правові, науково-освітні та транскордонні аспекти впровадження Карпатської конвенції та Протоколів до неї» (м. Рахів, 3-4 жовтня 2024 р.)

Завдяки ініціативі адміністрації Карпатського біосферного заповідника, міжнародна науково-практична конференція «Карпатський регіон і проблеми сталого розвитку» (13-15 жовтня 1998 року в м. Рахів) рекомендувала: «З метою створення міжнародного правового поля в галузі збереження природи та соціально-економічного розвитку країн Карпатського регіону, урядам цих країн розробити і прийняти Карпатську конвенцію сталого розвитку». А зусиллями українського уряду Польща, Румунія, […]

  • Без категорії

Як ми відзначили Міжнародний день Матері-Землі

Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають Міжнародний день Землі. Цей день став символічним святом любові та турботи про наш спільний дім. В різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти. Екоосвітяни установи провели просвітницькі заходи з нагоди Дня Землі в […]

  • Екоосвіта