В заповіднику з’явилася сучасна інформаційна панель для туристів

Такий сучасний гаджет надійшов до установи в результаті співпраці з громадською організацією «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» в партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020. Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Інформаційна панель надана для Музею екології гір. Однак, враховуючи ремонтні роботи в музеї, що розпочнуться найближчими днями, адміністрацією установи прийнято рішення про розміщення гаджету в приміщенні еколого-освітнього центру «Центр Європи». Туристи, які відвідують географічний центр Європи, зможуть дізнатися про всі принади, визначні місця, зручності розміщення і харчування, особливості транспортного сполучення на Карпатському культурному шляху.

Між Карпатським біосферним заповідником та ГО «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» підписано угоду про співпрацю та Акт безоплатної передачі нформаційної панелі та стенду.

Мандруйте Україною, дізнавайтеся про її принади!

Новини

Як ми відзначили Міжнародний день Матері-Землі

Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають Міжнародний день Землі. Цей день став символічним святом любові та турботи про наш спільний дім. В різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти. Екоосвітяни установи провели просвітницькі заходи з нагоди Дня Землі в […]

  • Екоосвіта

Відбулося чергове засідання Координаційної ради

16 квітня ц. р. відбулося чергове засідання Координаційної ради Карпатського біосферного заповідника (КБЗ) під головуванням директора установи Микола Рибака. Захід розпочався із вшанування хвилиною мовчання всіх жертв російської агресії проти України. Частина членів ради працювала в традиційному форматі, у той час як решту брали участь у засіданні дистанційно з використанням платформи ZOOM. Наша установа впродовж […]

  • круглі столи